Tensor Series

  A TENSOR™ sorozat FT-IR spektrométerei megfelelnek a ma és a holnap analitikai laboratóriumai igényeinek. A spektrométerek a nagy teljesítményt és a kiemelkedõ flexibiliást ötvözik a rugalmas és egyszerûen használható felhasználói felülettel.

   

  Az új fejlesztésû DigiTect™ detektor rendszerrel a TENSOR™ a lehetõ legjobb érzékenységet nyújtja. A fix beállítású, nagy fényáteresztõ képességû RockSolid™ interferométer garantálja a stabilitást és a tartós üzemelést.

   

  Intelligens szolgáltatások egy sora segít az FT-IR spektroszkópiát egyszerûvé, gyorssá és megbízhatóvá tenni. Speciális szoftver eszközök egészítik ki ezt a kiemelkedõen sokoldalú rendszert. A pontos és megbízható eredményeket a folyamatos önellenõrzést végzõ PerformanceGuard™ garantálja. A TENSOR™ minden optikai eleme, az automatikus egységek, tartozékok és kiegészítõk folyamatos megfigyelés alatt vannak.

   

  A TENSOR™ sorozat spektrométerei automatikusan felismerik a behelyezett tartozékokat és optikai elemeket. Egy tartozéknak a mintakamrába helyezésekor a spektrométer azonnal automatikusan felismeri és leellenõrzi a behelyezett eszközt. A spektrométer az eszköz minden lényeges jellemzõjét továbbítja a szoftvernek, így a mérés azonnal elkezdhetõ.

   

  A spektrométer összes optikai eleme, így a forrás, a sugárosztó és a lézer könnyen és egyszerûen cserélhetõ, az optikai elemeket a mûszer az IntelliSense™ kódolás segítségével azonosítja. Még gyakorlatlan felhasználó is képes az optikai elemek cseréjére és például a hullámhossz-tartománynak a NIR tartományra való átváltására (TENSOR™ 37). A TENSOR™ sorozatú spektrométereknek nagy méretû mintakamrája van, mely a különbözõ gyártók sokféle tartozékának ad helyet. A Bruker Optik a DuraSamplIR II ATR egységet integrált tartozékként szállítja a TENSOR™ sorozatú FT-IR spektrométerekhez.

  Felhasználási területek